مشاوره حقوقی رایگان - نفقه فرزند

با سلام بنده 60 سال سن دارم متاسفانه چند سال پیش ازدواج مجدد کردم ولی بعد از چند سال جدا شدیم و از خانوم دومم 3تا فرزند دو دختر و یک پسر دارم که یکی از دخترا مجرده و نزدیک 12ساله دارم نفقه پرداخت میکنم
دخترم تحت پوشش کمیته امداده مستمری دریافت میکنه و خانه دار و ساکن روستاس هر سال درخواست افزایش نفقه رو میده و من واقعا دیگه ندارم که بیشتر از این پرداخت کنم چون 7فرزند دیگه دارم که یکیشون دانشجو و مجرده و خودم راننده سرویس مدارس بودم که کل حقوقم ماهی 600هزار بوده که نفقه این دخترم ماهی 350تا به امروز بوده و با این شرایط کرونا از کار بیکار شدم
چند سال پیش یه تصادف شدید کردم و 70درصد از کار افتاده هسم و تحت پوشش بهزیستیم
حاضرم دخترم بیاد باهامون زندگی کنه ولی راضی نمیشه
آیا با توجه به شرایطم میتونم درخواست تعدیل نفقه بدم؟؟؟
یا یه لایحه ی چیزی بزارم روی پرونده که حداقل میزان نفقه افزایش پیدا نکنه؟؟

پاسخ ها :

امیر مسرور

جناب آقای امیر مسرور :

سلام...میزان نفقه به استطاعت منفق(شما)بستگی داره وباتوجه به درامدووضعیت شماتعیین میشه