مشاوره حقوقی رایگان - انصراف از پزشکی تعهدی

سلام روزتون بخیر
من دانشجوی پزشکی تعهدی ورودی بهمن 1402 هستم و هنوز ترم 1 رو به پایان نرسوندم.
توی تعهدی که امضا کردیم جریمه ی 2 میلیارد و دویست میلیون قرار دادن. آیا من میتونم اقدام به انصراف کنم؟ آیا باید کل مبلغ رو برگردونم؟
یکسری افراد گفتند که حتی اگه هزینه رو بدید باز باید برای دولت کار کنید حتی الان که هنوز یه ترم نخوندم. آیا این صحت داره؟؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام. چنانچه باان ارگان قرارداد بسته اید وامصاشده شما متعهد هستید وچنانچه وجهذالتزام جهت عدم انجام تعهد تعیین شده ازسوی ان ارگان قابل مطالبه است.