مشاوره حقوقی رایگان - جد پدری و عدم رضایت پدرم

سلام. بدون شکایت و دادگاه جد پدری میتونه بیاد و رضایت بده ب ازدواجم؟ باکره نیستم و خانوادم خبر دارن بجز پدرم و پدرمم نمیزاره عقد کنیم جد پدری یا عمو بدون شکایت و دادگاه رفتن میتونن بیان محضر و امضا بدن به عقد؟

پاسخ ها :

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام پدر شما زنده است از طریق دادگاه اقدام کنید _اگر باکره نیستید و یک بار ازدواج کردبد نیاز به اذن ندارد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

گواهی عدم بکارت اخذ نمایید نیاز به اذن هیچکدام شان نیست

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دختری که باکره نیست برای ازدواج نیاز به اذن پدر و جد پدری ندارد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
دختر باکره نیاز به اذن پدر دارد و جد پدری

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید پدرتان اجازه دهد و یا اینکه از دادگاه حکم بگیرید.

هانیه حاجی زاده

هانیه حاجی زاده :

باسلام و احترام، طبق فرمایشات شما وقتی باکره نباشید نیاز به اخذ اذن هیچ کسی حتی پدر و جدپدر را ندارید.

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

اگر گواهی عدم بکارت بگیرید نیازی به اخذ اجازه. ندارید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که دختر دوشیزه باشد نیاز به اذن پدر یا حکم دادگاه دارد در غیر این صورت می‌تواند شخصاً اقدام نماید