مشاوره حقوقی رایگان - آزادی متهم

سلام وقت بخیر. برادرم متهم به خیانت در امانت شده شاکی هم فوت شده . 15 ماه حبس تعزیری دارد یکماه آن گذشته رد مال هم درحکم نزدن آیا با دادن مال به وراث باعث آزادی میشود یا باید مدت حبس را هم تمام کند.
ممنون میشه پاسخ دهید .

پاسخ ها :

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام رضایت شاکی را بگیرید و به قاضی ارائه دهید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

به موجب ماده 674 قانون مجازات اسلامی مجازات خیانت در امانت سه ماه تا 18 ماه حبس است. این جرم از جرایم قابل گذشت است که در صورت گذشت شاکی در هر مرحله ای مجازات لغو می شود. چنان چه گذشت قبل از صدور حکم قطعی یا قطعیت حکم باشد قرار موقوفی تعقیب و پس از آن قرار موقوفی اجرا صادر می گردد.

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

خیانت در امانت رد مال ندارد.
رضایت را اخذ نمایید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

با فوت شاکی خصوصی، تمامی حقوق ناشی از دعوی کیفری به ورثه او منتقل می شود با ورثه وارد مذاکره شوید .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اخذ رضایت شاکی از موجبات تخفیف است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله باگذشت شاکی خصوصی قرار موقوفی تعقیب صادر می‌شود

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

رضایت بگیرید و طی لایحه ای مراتب را به قاضی صادرکننده رای اعلام نمایید