مشاوره حقوقی رایگان - آزادی

با سلام
اگر کسی با شکایت دونفر بره زندان و الان در زندان باشد آن دو نفر رضایت بدن الان ، آزاد میشه یا نه؟
براش پاپوش درست کردن و مشروبات الکلی در خانه اش جاساز کرده بودن

پاسخ ها :

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

بستگی به نوع اتهام و مدارک پرونده دارد درصورت تمایل به وکیل جهت مطالعه پرونده وکالت دهید

کوثر شکریان کوکنده

سرکار خانم کوثر شکریان کوکنده :

سلام بستگی به این داشته که جرایم ارتکابیراز نوع جرایم قابل گذشت باشد یا خیر

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام با پایان مدت محکومیت یا موافقت مبنی بر آزادی مشروط آزاد خواهند شد

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

اگر جرم جنبه عمومی نداشته باشد بله پیشنهاد می شود جهت بررسی دقیق مشاوره تلفنی داشته باشید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
آزادی از زندان بستگی دارد که به چه جرمی محکوم شده است.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به نظر خیر جرم جنبه عمومی دارد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام بستگی به اوضاع و احوال و شرایط جرم دارد در هر صورت تقاضای نقض رای کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بستگی به نوع جرم شرایط محکوم دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بستگی به نوع اتهام و مدارک پرونده دارد

سید امید رسول زاده

جناب آقای سید امید رسول زاده :

سلام رضایت باعث تخفیف میشه اما از جنبه عمومی جرم همچنان باید مجازات بشه

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورت رضایت شکات و نیز صلاحدید مقام قضایی میتواند از نهاد تخفیفی بهره مند شود که بسته به میزان مجازات دارد
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید