مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام

سلام خسته نباشید
اسمم بهاره ست پارسال برای تغییر نام به تمنا اقدام کردم ولی قبول نکردن
الان باید چیکار کنم؟
اصلا احتمالش هست ک قبول کنن و اسممو عوض کنن؟

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

اگر شورای ثبت احوال قبول نکرد دادخواست بدهید و احتمال موفقیت در دادگاه بالاست مگر اینکه قبل از این هم اسم عوض کرده باشید!!

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق دادگاه به طرفیت ثبت احوال با ارائه ادله مستدل و منطقی اقدام کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق دادگاه اقدام نمایید نتیجه قابل پیش‌بینی نیست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
دادخواست تخصصی تنظیم گردد و تحت نظارت یک وکیل مبرز دادگستری اقدام نمایید تا دچار خسران جبران ناپذیری نشوید

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام از طریق دادگاه باید اقدام نمایید بله بهتر است جهت موفق شدن وکیل اختیار نمایید

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

چنانچه از ادره ثبت احوال اقدام کرده باشید میتوانید از دادگاه اقدام کنید ولی اگر دادگاه رد کرده به چه دلیل رد شده است

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

باسلام کار بسیار سختی است و معمولا پدیرش نمی‌شود

کوثر شکریان کوکنده

سرکار خانم کوثر شکریان کوکنده :

سلام بله مجدد اقدام کنید. استشهادیه محلی ببرید مبنی بر اینکه در فامیل و منطقه شما را به نام تمنا می شناسند.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله تحت شرایطی قابل اقدام است که نیازمند برسی است
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید