مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت قسطی مهریه

سلام
محکوم به پرداخت مهریه به تعداد 200سکه بهار آزادی شدم
متاسفانه زوجه تمام تلاشش را برای بردن آبرویم انجام می دهد و حاضر به طلاق نبوده وحالا که اقدام به طلاق کردم قصد بردن آبرویم در محل کارم دارد

آیا ممکن هست پرداخت مهریه از طریق ارسال نامه به محل کار وکسر یک سوم یا یک چهارم از حقوق اقدام نگردد و بنده خودم هر3 یا4 ماه سکه پرداخت کنم
اگر لطف کنید ارائه طریق فرمایید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر زوجه مهریه را مطالبه کرد می توانید دادخواست اعسار بدهید و با صدور حکم اعسار نمی تواند نسبت به توقیف یک چهارم حقوق اقدام کند.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید طی لایحه ای ان را از دادگاه بخواهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تحت شرایطی امکان پذیر است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اصولاً امکان‌پذیر نمی‌باشد مگر اینکه با زوجه توافق نمایید

محمد قاسمی

جناب آقای محمد قاسمی :

سلام.بایداعساربزنیدودرصورت پذیرش اعسار،ازحساب شمارفع مسدودی می شود.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام اگر پرونده به دادگاه ارجاع شود با دادخواست اعسار شما قسطی میشود

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر زوجه بخواهد می تواند درخواست کسر از حقوق کند

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

درخواست اعسار نمایید درصورت قبولی آن یک چهارم از حقوق توقیف نمی شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

زوجه می‌تواند اموال شما را توقیف نماید یکی از آنها توقیف یک چهارم حقوققتان است

فائزه درگاهی

فائزه درگاهی :

اگر حقوق رسمی داشته باشید، از حقوقتان کم می‌شود مگر اینکه توافق کنید

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام در صورت درخواست خانم حقوق توقیف خواهد شد با این حال بهتر است با خانم توافق شود

فاطمه عباسی

فاطمه عباسی :

سلام وقت بخیر وقتی توافق نامه باشه وشما پرداخت نمایید بله

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله از طریق واحد اجرا حضورا موضوع را پیگیری کنید

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

اولو در صورت درخواست طلاق از جانب شما کل مهریه در ذمه شما باقی خواهد ماند ... همسرتان میتوانند از طریق دادگاه تازمان تقسیط مهریه و پرداخت از جانب شما به اداره نامه ببرند