مشاوره حقوقی رایگان - انباری زیر پله در سند

سلام واحدی دوماه پیش خریداری کردم بعداز تحویل مدیر ساختمان یک انباری که در زیر پله هست به ما داده در صورتی که صاحب قبلی آپارتمان میگوید که قبلاً انباری بلندی در اختیار داشته و زیر پله نبوده البته در سند انباری قید شده سوالم از شما این هست که اگر انباری زیر پله مال ما باشد در سند قید میشود انباری در زیر پله هست یا نه و این که چگونه مطمئن بشوم وماشین هم چسبیده به انباری پارک شده و ما اصلا نمی‌تونیم از انباری استفاده کنیم و مدیر می‌گوید این جا هم پارکینگ هست که ایشون اجاره کردن و یک ماشین اضافه هست که همیشه اون جا پارک شده به صورت ثابت بنده چه اقدامی از نظر قانونی میتونم انجام بدهم که اگر اون جا مال من باشد لااقل حق استفاده داشته باشم ممنونم اگر راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

اگر انباری جزء مشاعات نباشد میتوانید استفاده اختصاصی کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
در صورتمجلس تفکیکی آپارتمان و پایانکار جا نمایی انباری های هر ‌واحد مشخص شده است
شما باید دادخواست رفع تصرف عدوانی اقامه نمایید
و ..