مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ در سند

با سلام. من به تازگی یک واحد خریداری کرده ام که در سند قید شده پارکینگ در حیاط همکف سقف مشترک با کف طبقه اول.
این مفهوم در سند آیا به معنی داشتن پارکینگ مسقف هست یا پارکینگ در فضای باز؟
فروشنده پارکینگ در فضای باز را به من تحویل داده است. من چطور میتونم متوجه بشوم که پارکینگ من مسقف بوده یا فضای باز و احتمال جابجایی نبوده و چطور میتونم از محل دقیق پارکینگ و انباری باخبر بشوم؟

پاسخ ها :

پارکینگ در سند پارکینگ مسقف جای پارکینگ جای انباری در ساختمان انباری پارکینگ