مشاوره حقوقی رایگان - در مورد پرونده اجرای حکم

بادرود ودعای خیر
پرونده اجرایی شعبه اجرای احکام مدنی سازشنامه رسمی ارایه و مشاهده شد مبنی براینکه اینجانب با محکوم علیه سازش کردم چونکه خبر نداشتم لذا منکر ومدعی جعل سازشنامه رسمی دفترخانه شدم
قاضی اجرای احکام اول دادورز به دفترخانه جهت بررسی صحت و سقم که نتیجه بازدید دادورز عدم مطابقت امضا را طی صورتجلسه بعرض رساند قاضی کارشناس رسمی خط وامضا انتخاب توسط کارشناس اقدامات لازم صورت گرفت امضا گرفتن ازبنده درحالت های مختلف قف فقره و ملاحظه سن ازدواج وسندملک ونمونه امضاهای رسمی ومدارک عادی ام را بررسی و اعلام نظر کرد که نامتجانس هستند منفی گزارش کارشناس مصون از اعتراض شد و قاضی دستور ادامه عملیات اجرایی صادرنمود
به استناد مدارک وشرایط پرونده اجرایی برای ابطال سازش نامه جعلی دادخواست تقدیم نمودم ودرستون خواسته نوشتم تقاضای ابطال سازشنامه مجعوله بشماره ،،،، وبه استناد مدارک وپرونده اجرای احکام
دادگاه اخیر پرونده استنادی ودلایل را مطالبه نکرد و ملاحظه نشد و کارشناس منتخب نیز مجدد نوشت امضاها باهم نام متجانس طرف معترض به هیات سه نفره هم نوشت امضاها نامتجانس ودراخر رای به رد دعوی صادرنمود با اینکه امضا جعل شده اعتراض کردم رفت تجدیدنظر با همان نحو رای بدوی تایید شد
حالا جهت اعاده دادرسی به دلیل آنکه پرونده استنادی مطالبه و ملاحظه نشده ونوجه نشده است و وم اینکه من تقاضای ابطال کردم نه جعلیت ولی دادگاه رای داده جعلی نیست جون ممکنه امضاها دراثرمرور زمان تغییر کرده باشند
حالا آیا این دو مورد جز اعاده دادرسی هست یاخیر،?
صدور حکم خارج از خواسته مفاد ستون خواسته و دوم عدم توجه به پرونده استنادی
ممنون از پاسخ کارشناس و مشاوران محترم

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

اگر جعلی نباشد به چه عنوان ابطال آن را می خواهید؟! اینکه اجرای احکام به امضا ترتیب اثر نداده حکم حساب نمی شود چون قاضي اجرای احکام اسمش مشخصه حکم را اجرا یا متوقف می کند و نه صادر!

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوع مذبور نیازمند برسی بیشتر است در صورت تمایل به دریافت مشاوره از طریق سایت با بنده تماس بگیرید