مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

سلام
اسفند ماه سال 1400 یک فقره چک به ارزش 16 میلیون تومان به تاریخ 15 فروردین 1401 به برادر همسرم دادم و در تاریخ چک گفت شرایط رفتن به بانک ندارد و در همان روز ساعت 9 صبح مبلغ را به حساب ایشان واریز کردم
الان با گذشت دو سال و باتوجه به این که در حال جدایی از همسرم هستم برادر ایشان چک را برگشت زده و حساب های بانکی را مسدود کرده است و اجراییه گرفته بنده فیش واریزی با مهر بانک را دارم آیا می توانم بابت خیانت در امانت شکایت کنم ؟

پاسخ ها :

برگشت چک در صورت واریز وجه برگشت چک چک خیانت در امانت