مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت شرکتی به قراردادی و رسمی

باسلام و احترام بنده فرزند جانباز 20درصد و 2سال جبهه هستم که شاغل در بانک به مدت 6سال به صورت نیروی شرکتی هستم ایا قانونی وجود دارد که بابت تبدیل وضعیت از ان استفاده کنم ممنون میشم اگر راهنمایی کنید با تشکر

پاسخ ها :

احمدرضا  حميدي

احمدرضا حميدي :

استان :

سلام امکان تبدیل وضعیت شما به علت ایثارگری پدرتان وجود دارد البته با لحاظ رای وحدت رویه دیوان عدالت اداری در سال 98