مشاوره حقوقی رایگان - مفقودی قولنامه ملک

سلام

زمینی کشاورزی حدود 40 سال پیش پدربزرگم خریده وهرسال هم آبیاری و میوه میچیدن 15 سال پیش به عنوان ارث نوشته و بین فرزندان تقسیم کرده ارثی که به پدرم رسیده 2 سال پیش خریدم و ساخت وساز و حدود 100 اصله درخت کاشتم .قولنامه بین پدر بزرگم و فروشنده گم شده و هردو طرف فوت کردند. الان که زمین ها احیا شده و قیمت پيدا کرده وراث فروشنده ادعای مالکیت میکنند
وراث فروشنده سند قدیمی دارند

آیا راهکاری هست راهنمایی کنید

پاسخ ها :

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، با استفاده از شهادت شهود و استشهادیه محلی و البته اماره تصرف، میتوانید مالکیت را اثبات کنید