مشاوره حقوقی رایگان - فوت صاحب سند و ادعای وراث

بنده ده سال قبل واحدی را با.وکالت خریداری کردم چون به بانک بدهکار بود بعد از ده سال بنده قسط بانک را تمام کردم و به هنگام تنظیم سند متوجه شدم صاحب اصلی فوت شدن و شکایت الزام به تنظیم سند کردم به وراث مراجعه کردم که ایشان ادعا میکنند صاحب واحد هستند و بنده با جعل سند آنجا را خریداری کردم سند استعلام شد ولی جعلی در کار نبود و ثبت شده بود و فعلا همینطور مانده میخام بدانم آخر این کار به کجا ختم میشه

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

دادگاه حکم به الزام به تنظیم سند رسمی و اثبات وقوع عقد بیع و اثبات مالکیت صادر می کند

کبری پیرداده بیرانوند

سرکار خانم کبری پیرداده بیرانوند :

سلام ، با ارائه مدارک و اثبات مالکیت شما در دادگاه رأی به محکومیت ورثه به الزام تنظیم سند صادر خواهد شد .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام نگران نباشید حکم الزام ورثه به تنظیم سند صادر خواهد شد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اشاره نشده است که دعوای طرح شده مبنی بر الزام به تنظیم سند رسمی در چه مرحله ای است؟!

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارند تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
حکم به الزام به تنظیم سند داده می شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
وکالت با فوت هر یک از طرفین منفسخ می شود.
اگر قرارداد عادی تنظیم نکرده باشید نتیجه نمی گیرد.