مشاوره حقوقی رایگان - جلب به دادرسی

ازبنده شکایت شده در شهرستان دامغان
بابت توهین به افراد عادی
پرونده ام رفته درشعبه2کیفری خودم کرج هستم دوبار رفتم دامغان بی نتیجه موند کارم الان شرایطش رو ندارم بروم و نمیخوامم دیگر با شاکی روبرو شوم بنظرتون اگر نروم و لایحه هم نزنم حکم میدهد دادگاه و حکمش هم جریمه هست؟
برای من کیفر خواست صادر شده

پاسخ ها :

فائزه درگاهی

فائزه درگاهی :

میتوانید لایحه بدهید، بله حکمش جزای نقدی است

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

از ابتدا نمیرفتید دادگاه نیابت میداد به کرج و اشتباه کردید رفتید توهین صرفا جریمه است

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام حتما حضور پیدا کرده و از خود دفاع کنید با نرفتن احتمال محکومیت بالاست
بله جریمه تعیین میشود ودر پیشینه کیفری شما درج میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
کیفرخواست در دادسرا صادر شده است
و پرونده به دادگاه کیفری 2 ارسال شده است
و حتما در جلسه دادگاه کیفری حاضر شوید
در صورت عدم حضور ، ممکن است حکم محکومیت شما صادر گردد

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام بله بهتر است وکیل بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورت عدم حضور شما و صرف اکتفا به ارسال لایحه، احتمال محکومیت شما بسیار است.
مجازات توهین به اشخاص عادی، پرداخت جزای نقدی از 6 میلیون تومان تا 24 میلیون تومان در حق صندوق دولت می‌باشد.

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، در صورت عدم حضور در جلسه رسیدگی امکان محکوم شدن بالاست. میتوانید وکیل بگیرید و به ایشان وکالت دهید تا در جلسه حضور پیدا کند

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

لایحه ارسال کنید .بار اول جریمه است

الهه یارلو

سرکار خانم الهه یارلو :

بله ولی ممکن است اشد رای صادر شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله اگر پیگیری نکنید رای غیابی صادر خواهد شد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بستگی به دفاع شما دارد ولی به احتمال زیاد محکوم خواهید شد و حکم جلب شما جهت دستگیری صادر خواهد شد