مشاوره حقوقی رایگان - تهدید و توهین به اشخاص عادی

سلام برای من احضاریه اومده علت حضور به عنوان مطلع جهت ادای توضیح
از من و دوستم شکایت شده برای تهدید و توهین به اشخاص عادی ما وکیل هم گرفتیم 25 میلیون پول به وکیل دادیم
وکیل میگه برای رفتن به دادگاه باید ضامن پروانه کسب دار بیاری میخواستم بدونم حکم دادگاه چیه صدای ضبط شده و اس ام اس داره طرف ازش

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
صدای ضبط شده اماره است می‌توان بدان استناد کرد
بله وکیل صحیح گفته است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید در جلسه دادرسی حاضر و دفاعیات خود را ارائه نمایید
و میزان و نوع مجازات بستگی به دفاعیات شما خواهد داشت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مجازات تهدید حبس می‌باشد مجازات توهین در صورتی که کلمات رکیک نباشد جزای نقدی است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی همکار وکیل محترم درخصوص ضامن درست فرموده است ، میزان مجازات مطابق با قانون مجازات اسلامی برای بزه تهدید مجازات حبس و برای توهین و فحاشی درصورتیکه قذف نباشد مجازات جزای نقدی خواهد داشت

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

غالبا جزای نقدی است.مگر سوء‌سابقه داشته باشد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت عدم سو پیشینه بطور معمول جزای نقدی محکوم میشوید و وثیق باید تهیه کنید