مشاوره حقوقی رایگان - تعهدنامه دستی

باسلام وخسته نباشید موضوع ازاین قراراست که پدر من بدلیل نداشتن ثبات اخلاقی و رفتاری و گفتاری دوبار سهمی راکه از ارث پدرمرحومش رسیده است راهفتاددرصدش راحیف ومیل کرده است وآینده فرزندانش درقبال طمع های خودش حائز اهمیت نیست وبه به من قول داده که اگر قسمت بعدی سهم الارث من را بتوانی ازخانواده ام بگیری حدود یک چهارم از آن مبلغ را به توخواهم داد اما ازآن جایی که بعید میدانم پایبند حرفهایش باشد میخواهم قراردادی رادر بینمان تنظیم کنم تا اگر به قولش عمل نکرد ازطریق قانونی وارد عمل بشوم سوالم از محضرتان این هست که به چه نکاتی در این قرارداد توجه کنم تا در آینده این سند دستی در دادگاه قابل اجرا و نافذ باشد؟

پاسخ ها :

فائزه درگاهی

فائزه درگاهی :

بیع مشروط تنظیم‌کنید بهتر است قرارداد را وکیل تنظیم‌کند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
قرارداد تخصصی توسط وکیل باید تنظیم گردد
درصورت تمایل به تنظیم از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام قرارداد را حتما وکیل تنظیم نماید تادچار مشکل نشوید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای تنظیم قرارداد از گزینه مربوطه در سایت بهره‌مند شوید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام قرارداد باید توسط وکیل متخصص تنظیم شود

محمد قاسمی

جناب آقای محمد قاسمی :

سلام.موضوع مفصل است ولی اجمالاًاینکه به شماصلح کندواثرانگشت بزنندوامضاءوی هم دردفتراسنادرسمی گواهی شود.

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، هر شخصی در زمان حیات هرگونه تصرفی که بخواهد می‌تواند در تمام اموالش داشته باشد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به همه نکات مورد نظر خود اشاره کنید و ضمانت اجرا تعیین کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

قرارداد دارای بندها و شروط خاصی است که نیاز به توضیحات بیشتر شما برای وکیل جهت اخذ راهکار قانونی دارد می‌توانید از طریق دادراه تماس بگیرید