مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت غرامت ایام زایمان متناسب با حقوق دریافتی

با سلام، اینجانب جهت استفاده از مرخصی ایام بارداری و زایمان ، پس از ثبت درخواست در سامانه تامین اجتماعی پس از حدود 5 ماه مبلغی معادل 21 میلیون تومن جهت 3 ماه واریز شد، اما الان که مجددا پیگیری کردم اعلام میکنند شما حقوق دریافتی تون بیش از مبلغ اعلامی و بیمه پرداخت شده بوده در نتیجه یا حضورا باید اعلام رضایت کنم و نامه ای در خصوص دریافت کف حقوق و اعلام رضایت از سازمان بدهم یا برم شکایت کنم. در صورتی که قبلا مستندات مربوط به پرینت حساب بانکی 4 ماهه کارفرما و خودم رو ارائه کردم و برابر مبلغ دریافتی بیمه پرداخت شده. الان من چطور میتونم پیگیری کنم ؟

پاسخ ها :

غرامت ایام بارداری حقوق مرخصی زایمان حقوق مرخصی بارداری