مشاوره حقوقی رایگان - فرزند خواندگی توسط اتباع

باسلام
من وهمسرم هردو اتباع افغانستانی داخل ایران زندگی میکنم ومدارک شناسایی هم داریم وصاحب فرزند نمیشویم هردو سنمون 32ساله هست میخواهم بدونم میشه از بهزیستی کودک اتباع را به سرپرستی بگیریم اصلا کودکان بی سرپرست اتباع رو به ایرانی میدهند یابه اتباع؟

پاسخ ها :

فرزند خواندگی توسط اتباع فرزند خواندگی اتباع فرزند خواندگی اتباع