مشاوره حقوقی رایگان - وثیقه برای زندانی

سلام وقت بخیر. برادرم چک داشته و پرداخت نکرده و زندان رفت و بعد با وثیقه منزل مادرم آزاد شد و فرار کرد الان مادرم فوت کرده است الان چکار باید کرد پدرم هم از دنیا رفته است با تشکر

پاسخ ها :

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام اگر درمورد چک بلامحل قرار وثیقه صادر شده با فوت مادرتان قرار وثیقه منتفی می باشد مگر اینکه دستور ضبط وثیقه قبل از فوت مادرتان صادر شده باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام

حضورأ به دادستانی مراجعه نمایید و اعلام نمایید که وثیقه‌گذار فوت کرده است
و ‌محکوم علیه هم فراری است
و ...

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بهتر است سریعا این مسأله را به دادستانی اطلاع دهید در غیر اینصورت وثیقه توقیف خواهد شد

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام به دادستانی مراجعه نمایید و اعلام کنید وثیقه گزار فوت کرده و محکوم فراری است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به دلیل متواری شدن برادر شما، وثیقه منزل مادر ثبت و ضبط خواهد شد.

محمد قاسمی

جناب آقای محمد قاسمی :

سلام.ضمانت مادرتان منتفی شده وسندبایدرفع بازداشت شود.

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درصورتی که برادرت حاضر نشود خانه به مزایده خواهد رفت

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، اگر به متهم دسترسی نباشد وثیقه ضبط میگردد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم یا برادر را تحویل دهید یا رضایت شاکی را جلب کنید وگرنه ملک از طریق مزایده فروش میرود

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

شعبه رسیدگی کننده مراجعه و رضایت خواهان را اخذ نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

وثیقه به میزان قرار ضبط خواهد شد و برادر شما هر زمان یافت گردد به زندان مسترد می‌شود