مشاوره حقوقی رایگان - وثیقه

با سلام
بنده سرقت انجام دادم و 15 تا شاکی رو گردن گرفتم تمامشونو رضایت گرفتم بجز یکی و دادگاه برام حکم صادر کرده 15 ماه حبس و 74 ضربه شلاق و با وثیقه 200 میلیونی قبل حکمم بیرون بودم الان با اینکه 200 میلیون سند گذاشتیم نمیخوام زندان برم میخوام غیر قانونی از کشور برم میخوام بدونم تکلیف چی میشه
ممنون از وکلای عزیز لطف میکنید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است رضایت شکات را جلب کنید و مجازات خود را تحمل کنید زیرا یک جرم دیگر هم به جرایم شما اضافه میشود و ان هم فرار غیر قانونی است .پلیس اینتر پل همواره میتوانند پیگیر قضییه شود و مجازات شما دو برابر خواهد شد.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

پیشنهاد میشود این کار را انجام ندهید زیرا از طریق پلیس اینتر پل گرفته میشوید بهتر است رضایت اون یک نفر را بگیرید و از راه درست پیش بروید و به دردسر بیشتر خود را نندازید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتی که در زمان قطعیت و احضار شما جهت اجرای حکم خود را معرفی ننمایید و ثیقه به نفع دولت ضبط خواهد شد و شما نیز جلب و ممنوع الخروج میشوید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر شما خود را به زندان معرفی نمایید ، ابتدا
ممنوع الخروج خواهید شد . تمام ملک ضبط خواهد شد و به مزایده گذاشته خواهد شد و ..
جهت مشاوره تماس بگیرید