مشاوره حقوقی رایگان - ممانعت ‌از حق ‌عبور‌

باسلام‌
من ‌نزدیک ‌40 سال ‌است ‌که ‌در یک ‌معبر ‌حق‌ عبور و مرور ‌دارم ‌..
علاوه ‌بر این ‌معبر ذکر شد‌ کوچه‌ 6 متری ‌طبق‌ کروکی ‌و نقشه ‌بنیاد مسکن‌ می‌باشد‌...‌
و در دادگاه ‌شکایت ‌ممانعت‌ از حق‌ کردیم‌ ولی‌ نتیجه ‌نگرفتیم‌
ضمن ‌این ‌که ‌کسی ‌حاضر‌ به ‌شهادت ‌‌و تایید‌ این ‌که ‌راه ‌عموم ‌و کوچه ‌می‌باشد ‌نیست‌...
راهنمایی ‌فرمایید

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

شما در دادگاه شکایت کرده و احتمالا رای قطعی صادر شده است. قبل از طرح دعوا در دادگاه باید مشورت می کردید اکنون دیگر کاری نمی توانید انجام دهید