مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه صوری

سلام خدمت شما
ببخشید قولنامه ی صوری که بابت قرارداد اجاره نوشته شده و شاهد دارد ولی وجه ثمنی رد و بدل نشده آیا مصداق جرم جعل است؟
و اینکه با وجود اینکه وجه ثمنی رد و بدل نشده میتوان گفت این معامله صحیح است و صوری نیست؟با توجه به شهادت شهود؟

پاسخ ها :

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام برای اثبات جعل باید ادله کافی باشد ممکن است جعل باشد_ بله می‌توان صوری بودن را اثبات کرد البته باید مدارک هم بررسی گردد تا وکیل راه حل مناسب برای صوری بودن ارائه دهد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جرم جعل بوقوع نپیوسته است.
عدم رد و بدل شدن ثمن در بیع به معنای صوری بودن معامله است و شهادت شهود در این امر تأثیر نخواهد داشت.