مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ماشین به نام فرزند برای مهریه

سلام بنده ده ساله باخانومی ازدواج کردم.من یه ماشین خریدم دوسال پیش به اسم دختر ده سالمه.ویه مدته با ماشین به صورت پاره وقت کار میکنم.جدیدا هم تو اسنپ ثبتش کردم.الان همسرم مهریه گذاشته اجراآیا میتونن ماشینو توقیف کنن.
دادگاه هنوز رای قطعی نداده برای مهریه.
چکارکنم

پاسخ ها :

توقیف خودرو به نام فرزند بابت مهریه توقیف خودرو بابت مهریه خودرو به نام فرزند توقیف خودرو خودرو مهریه