مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله موتور

باسلام بنده دیروز 19فروردین ساعت 10نیم شب معامله ی موتر کردم که صاحبش به من گفته سالم سالم ولی بردم خونه دیدم مشکل روغن سوزی ودنده طیب خرابه ولی توقولنامه نوشتیم رویت شده ایامیتونم فسخ معامله کنم یانه

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
موضوع نیازمند برسی بیشتر است در صورت تمایل به دریافت مشاوره از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله معامله قابل فسخ است
شما باید ابتدا تامین دلیل را مطرح نمایید تا تمام معایب خودرو توسط
کارشناس رسمی دادگستری مشخص گردد
و اظهارنامه مبنی بر اعلام فسخ قرارداد بیع برای فروشنده ارسال نمایید
و دادخواست فسخ قرارداد اقامه نمایید
و ..