مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت به كار فرزندان ايثارگران

بنده ثابقا در يك شركت زيرمجموعه صندوق هاي بازنشستگي مشغول به كار بودم كه بنابر اتمام قرارداد , قطع همكاري انجام شد. پدرم قبلا براي كارت ايثارگري اقدام كرده بود كه پس از بيكاري بنده كارت ايثارگري وي ارسال گرديد. بنده در دوره اي مشغول به كار بودم كه مشمول بند (د) تبصره 20 قانون بودجه سال1400 کل کشور موضوع تبدیل وضعیت ایثارگران به رسمي بخشنامه شماره 13758 مورخ 19/3/1400 سازمان اداری و استخدامی کشور مي شدم. لازم به توضيح است در شركت مذكور و ساير شركتهاي مشابه هم براي كساني كه مشمول بخشنامه مذكور بودند تبديل وضعيت انجام شده است. در صورت طرح شكايت از ديوان , ميتوان راي بازگشت به كار گرفت؟
سپاس از راهنمايي شما.

پاسخ ها :

بازگشت به کار فرزند ایثارگر شکایت به دیوان عدالت اداری برای بازگشت به کار بازگشت به کار