مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از آرایشگر

سلام دوماه پیش از سایت درج آگهی شماره یه آرایشگری که تزریق ژل و بوتاکس درمنزل را انجام میدادبرداشتم وزنگ زدم واومدجلسه اول کارش را انجام دادورفت باردوم که زنگ زدم ولوم میخواستم بوتاکس انجام بدم که انجام داد ولی سرنگ مصرف شده بهم تزریق شده والان دچار ویروس اچ وی سی شدم چیکارکنم چطوری شکایت کنم ازش من فقط یه شماره تلفن ازش دارم

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام این موضوع که ایشان این کار را کرده است نیاز به اثبات دارد از همان شماره تلفن هم میتونید جزو دلایل قرار دهید و شکایت خود را ثبت کنید اینکه عنوان شکایت چه باشد باید توضیحات بیشتری داشته باشیم از موضوع

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق اتحادیه پیگیری کنید سپس بر اساس نظر کارشناسی تامین دلیل از طریق دفتر خدمات قضایی اقدام شایسته انجام دهید