مشاوره حقوقی رایگان - دفاع از اتهام تهدید

درود بر شما
متاهلم، با خانم متاهلی رابطه نامشروع داشتم، مبلغی پول ازش طلب داشتم چون حاضر به پرداخت نبود ، با عکسها و اسکرین شات چتهامون (گاها مستهجن) تهدیدش کردم ، بلاکم کرد، چندین بار به خطش زنگ زدم البته بلاک بودم و حرفی نزدم، عکسها رو برای خواهرش تلگرام کردم و تهدید به مرگ و دزدیدنشون کردم و گفتم داغ عزیزانت رو به دلت میزارم و ابروتو میبرم، از بانک ادرسش رو گیر اوردم و عکس نمای خارجی خونش رو برای خودش و خواهرش فرستادم و تهدید کردم که ابروتو میبرم، با یکی از همسایه هاش هم حرف زدم که از ادرس مطمئن بشم ، 110 اومد صورتجلسه مزاحمت تنظیم کرد
وضعیت من رو چطور ارزیابی می کنید خواهشا راهنماییم کنید، نمیتونم برای مشاوره پیش چندین وکیل برم امیدوارم اینجا بتونم از نظرات شما اساتید بهره مند بشوم
بعلاوه اگر در مورد رابطه خودم با خانم اسکرین شاتها رو ارائه بدم اثبات ارتباطمون میشه یا نه؟

پاسخ ها :

شامراد مرادی دهداری

جناب آقای شامراد مرادی دهداری :

شمابه پزشک وروانشناس مراجعه کنید