مشاوره حقوقی رایگان - خروج از کشور در صورت غیبت سربازی

سلام من 24 سالم هست از 18 سالگی دانشگاه ثبت نام کردم مشغول به تحصیل بودم اما اشتباهی که کردم خودم رو معرفی نکردم و این چند سالی که تحصیل کردم مشمول به سربازی بودم به امید این که معاف هستم اقدام نمیکردم و پشت سر مینداختم الان فکر میکنم از 18 سالگی تا به الان غیبت خوردم
با این شرایط امکان خروج از کشور بابت مسافرت با وثیقه یا راه دیگری و دارم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق پلیس 10 موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید از طریق پلیس 10 پیگیری کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق پلیس بعلاوه ده پیگیری کنید