مشاوره حقوقی رایگان - تعداد دفعات خروج از کشور

سلام وقتتون بخیر
من دانشجو هستم و سربازی نرفتم درخواست خروج از کشور زدم فقط برای صدور گذرنامه و گرفتن پاسپورت
الان سوال دارم من چند بار در سال میتونم از کشور خارج بشم؟
اگر درخواست خروج بزنم ولی خارج نشوم حساب میشه یا نه ؟

پاسخ ها :

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

برای خروج محدودیت ندارید اما برای تکمیل اطلاعات به اداره گذرنامه مراجعه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست از اداره گذرنامه موضوع را پیگیری نمایید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دوست عزیز پرسشتان غیر حقوقیست و برای دریافت پاسخ مطمئن تر از ارگان مربوطه پیگیری کنید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
به اداره گذرنامه مراجعه و پیگیری کنید.
موفق باشید.

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام محدودیت نداربد ولی برا اطلاعات بیشتر به اداره گذرنامه مراجعه کنید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
با ارائه وثیقه مناسب محدودیت ورود و خروج نخواهید داشت و صرف درخواست بعنوان خروج تلقی نمی شود.