مشاوره حقوقی رایگان - جرم اینترنتی

سلام
امشب یه لینک بازی تو تلگرام بهم فرستادن من روش زدم رفتم داخل بازی باید پول پرداخت میکردم بعد پول که پرداخت کردم 900تومن از حسابم کشید بیرون
میخاستم بدونم اگه برم بانک میتونه اسم فامیل و شماره اونی که پول ازم کشیده بهم بده؟؟؟
و اگه برم پلیس فتا شکایت کنم میتونه اون فرد رو پیدا کنه بعد اون فرد خودش با یه شماره توی تلگرام بهم پیام داده شمارش هم دارم
اگه پلیس فتا پیداش کنه کار به دادگاه میکشه یا نمیشه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید موضوع به پلیس فتا ارجاع خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله مشخص است که پول شما به چه حسابی واریز شده است می‌توانید از طریق پلیس فتا شکایت نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
کلاهبرداری است
شما باید ابتدا شکوائیه کیفری کلاهبرداری مطرح نمایید