مشاوره حقوقی رایگان - ادعای خلاف واقع ضرب و جرح عمدی

سلام خدمت کارشناسان محترم و معزز
بنده با همسر و فرزندانم قصد رفتن به منزل را داشتیم که در خیابان با بی موالاتی و بی توجهی راننده تاکسی تصادف جزئی داشتیم و بنده با 110 تماس گرفتم منتها راه بسته شده بود و تا آمدن گشت یکم زمان برد راننده مقصر مدارک نداد و بنده راه را باز نکردم و در کمال احترام گفتم صبر کنین تا افسر حاضر شود و مردم با ایشان درگیر شده و کارت گواهینامه اش را به بنده دادن تا راه باز شود و بنده ضمن تصویر برداری از محل وقوع، محل حادثه را ترک و به خیابان اصلی رفتیم بعد از گذشت مدت زمانی راننده مقصر قبل از ورود گشت راهور، با فحاشی ناموسی به من و همسرم حمله ور شد و با ضربو شتم در صدد اخذ گواهینامه اش شد و بنده نیز ناچار به دفاع از خود همسر و فرزندانم که در خودروی من بودن شدم که یک درگیری خیلی سطحی ایجاد شد. بنده به ایشان گفتم مرد حسابی یک تصادف ساده شده چرا فحاشی و دعوا میکنی؟ ایشان هم گفتن باید کارت منو بدین گفتم افسر بیاد اگر من مقصر باشم روی چشم اما صبر کنین تا قانونی انجام بشه. افسر آمدند و ایشان با دروغ و سیاه نمایی سپر خودش را تخریب کرد که با فیلمو عکس بنده و فرعی به اصلی مقصر شناخته شد و نقشه اش نقش بر آب شد که در حضور افسر محترم بنده و خانواده ام را تهدید به ضرب و جرح عمدی توسط افراد غیر تهدید کرد که به پیشنهاد افسر محترم به 110 اطلاع و خبر را ثبت و برگه ثبت را اخذ کردم منتها به خواهش همسرم به دلیل اینکه پایان سال هست شکایت نکردم و بخ
واز طرح شکایت منصرف شدم دو روز بعد از تصادف تماس گرفتم برای اخذ خسارت که ایشان بنا به اذیتو آزار بنده یک ماه به مرکز بیمه مراجعه نکردند که گفتم شکایت میکنم که ایشان مجاب شد و در محل بیمه حاضر شد و نهایتا با کارشناسی بیمه دو میلیون پانصد هزارتومن برای بنده خسارت پرداخت کردند بعد از یک روز اشخاص ناشناس خودروی بنده را جلوی درب منزل تخریب کردند و چون دوربین و شاهد نداشتم نتوانستم شکایت کنم هشت روز بعد، یعنی سی و هشت روز از وقوع اتفاق احضاریه شورای حل اختلاف آمد و ایشان پیش دستی کرده و از من به جرم ضربو جرع و توهین شکایت کردند که بنده در زمان جلسه با موارد معنونه به قاضی محترم دفاع نمودم و همانجا متوجه شدم این آقا به جرم ضرب جرح فردای همان روز از من شکایت کرده و بنده از همه جا بی‌خبر بودم و ضمن رفتن به پزشکی قانونی درخواست دیه کرده اند که با رد اتهامات ایشان از طرف بنده و درخواست مجدد ایشان پرونده به دادسرا ارجاع شد ضمن اینکه همسر بنده و چند نفر از کسبه محل دعوا شاهد بودند و حتی پلیس راهور شاهد تهدید این شخص بود و به پشنهاد پلیس راهور بنده شکایت کردم میخواستم بدانم بنده چکار باید بکنم نیاز به گرفتن وکیل دارم یا خیر چون استطاعت مالی برای حق الوکاله وکیل ندارم متاسفانه
ممنون از راهنمایی و بذل توجه حضرات عالی

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است