مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح همسر

سلام خدمت وکلای محترم
بنده و همسر 6ماهه ازدواج کردیم و چندروز قبل سر یه بحث کوچیک از بنده خواسته توافقی از هم جداشیم و بنده قبول نکردم و سر همین مخالفت رفته از بنده به دروغ ایراد ضرب و جرح شکایت کرده لطفا بنده رو راهنمایی کنید چیکار باید بکنم؟
سپاس فراوان

پاسخ ها :

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

بستگی به نظر پزشکی قانونی و اظهارت شهود دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در دادگاه دفاعیات خود را مطرح کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

برای اثبات ضرب وجرح باید مدارک داشته باشند و شما نیز همین اظهارات در دفاع از خود بیان کنید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

چهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در جلسه رسیدگی از حقوق خود به نحو احسن دفاع نمائید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
علی الاصول مدعی باید بتواند ادعای خود را اثبات کند اگر اقدام به ضرب و جرح ننموده اید شهود همسرتان را جرح نموده و لایحه دفاعیه تنظیم شده توسط وکیل ارائه کنید
برای کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده در تماس باشید