مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری ملکی

باسلام
مستاجر بنده بعد از گذشت 3 سال که در خانه من ساکن بوده ادعای مالکیت کرده.برای این کار قولنامه جعلی درست کرده.کارشناس امضای من را به عنوان خریدار تایید کرده ولی اثر انگشت رد شده است و شهود هم امضا کردن ولی نامعتبر هستن.از طرفی برای پرداخت وجه گفته نقدا پرداخت کردم که برای این امر رسیدی ندارد و من هم میتونم اثبات کنم که پولی دریافت نکردم.آیا ممکن هست دادگاه به خاطر فقط اون امضا رای به نفع طرف مقابل بدهد؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید ادله و مستندات طرفین بررسی شود بهتر است جهت مشاوره با وکلا سایت تماس بگیرید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

هر کس ادعایی دارد باید آنرا به اثبات برسان شما با مدارک و مستندات خودرا در مقابل ادعایی ایشان ارایه نمایید