مشاوره حقوقی رایگان - اعلام نقض در درخواست تجدید نظرخواهی

درود.بنده نسبت به صدور حکم دادگاه کیفری که جای اعتراض به دادگاه تجدیدنظر گذاشته بود از زندان اعتراض و درخواست ارسال پرونده را به دادگاه تجدید نظر نمودم.متاسفانه بعداز آزادی از زندان (به دلیل دیه)به من ابلاغ شد که به دلیل عدم پرداخت هزینه دادخواست،نقض گرفته شده و نهایتا ابلاغ اومد که پرونده مجددا به همان شعبه ارسال شده و بعد از یک ماه پرونده رو ارسال کردم اجرای احکام برای اجرای حکم
اولا مبلغ هزینه ثبت نشده دوما زندانی مگر از پرداخت هزینه دادرسی معاف نیست و مگه طبق اصل برائت باید برای اثبات بی گناهی هزینه پرداخت بشود؟لطفا راهنمایی کنید.تشکر

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به مطالعه پرونده و بررسی مدارک است