مشاوره حقوقی رایگان - سند نزدن فروشنده و گرفتن توقیف پلاک توسط وی

باسلام
من یه خودروی صفر رو برای کسی از شهرستان خریدم
و بنگاه مدت یه ماه برای دادن وکالت از طرف فروشنده به نام کسی که من کپی کارت ملی میدم بزنه
فروشنده پول خودرو رو هم کامل گرفته
الان میگه من توقیف پلاک گرفتم و شش میلیون پول اضافه میخاد برای انتقال سند
و ماشین رو هم میگه اینجا فقط تعویض پلاک میکنم
لطفا راهنمایی فرمایید چیکار کنم

پاسخ ها :

حذیفی    حبیب اله

جناب آقای حذیفی حبیب اله :

با سلام چنانچه فروشنده برای انتقال سند خودرو اقدامی نمینماید از طریق دادگاه دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بر علیه ایشان تنظیم نمایید و دادگاه بدون توجه به زیاده خواهی ایشان مطابق قولنامه حکم به انتقال سند به نام خریدار صادر مینماید در زمان اجرای حکم دادگاه پپلاک ایشان فک و پلاک به نام خریدار نصب خواهد شد