مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

سلام من 2 هفته پیش یک لباس سفارش دادم به قیمت 300هزار تومان بعد به من گفت 5 الی 7 روز کالا به دستم میرسد بعد از 1 هفته و 2 روز که به او پیام دادم دیدم من رو بلاک کرد داخل روبیکا و بیو و آیدی روبیکاشم عوض کرد الان باید چی کار کنم آیا با نام و شماره کارت طرف میتونم پیگیری کنم؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

متاسفانه ارزش شکایت ندارد با توجه بمبلغ دعوی

افشین ملازادگان

جناب آقای افشین ملازادگان :

به دلیل روند طولانی و مبلغ پایین شاید ارزش پیگیری نداشته باشد
اگر تمایل به پیگیری داشتید به جرم کلاهبرداری شکایت نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به پلیس محترم فتاح مراجعه نمایید شکایت کنید حساب ایشان مسدود خواهد شد و آن موقع به سراغ شما خواهد آمد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند. طرح شکایت نمایید موضوع به پلیس فتا ارجاع خواهد شد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به اتحادیه مربوطه تعزیرات حکومتی و محاکم خقوقی شکایت کنید تا رسیدگی شود