مشاوره حقوقی رایگان - درصد جانبازی و غرامت

سلام
من در سال 1400 در منطقه مرزی سردشت سرباز بودم. در یکی از روزا از ساعت 8تا3 صبح در کمین حضور داشتم و بعد ورود به پایگاه به علت افت فشار و خستگی بیهوش شده و به زمین برخورد کرده که باعث شکستگی جمجمه شده ( بالای چشم راست) و تحت عمل قرار گرفتم
جای عمل هم خالی میباشد چون جمجمه خورد شده و اثراتشم کاهش دید چشم راست و حساسیت شنیدن صدا از ناحیه گوش راست
میخواهم بدونم شامل جانبازی میشود واگر میشه درصدش چقدر میتونه باشه؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بستگی بنظریه کمیسیون پزشکی دارد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اولا همه چیز بستگی به متن صورت سانحه ای دارد که یگان برای شما تهیه می کند که البته قابل اعتراض است
ثانیا درصد از کار افتادگی را شورای پزشکی اداره بهداشت ناجا تعیین می کند که البته قابل اعتراض است
اما آنچه مسلم است به شما از دو جا باید خسارت بیمه پرداخت شود و حتما از کار افتاده داده کلی و مستمری بگیر دایمی خواهید شد