مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ

با سلام بنده در آپارتمان 8 واحدی شمالی و جنوبی که دارای دو درب ورود و خروج ماشین رو که در هر دو سمت میباشد و دارای 7 پارکینگ که 3تا به سمت جنوب و 2 تا از پارکینگ های وسط پیلوت جلوی درب آسانسور و 2 تای دیگر به سمت شمال پارک میکنند . سوال؟ آیا 3 خودروی جنوبی با وجود درب در سمت جنوب با وجود 2خودرو پارک شده در جلوی آسانسور که در سند هم قید شده مجاز به تردد از سمت شمالی میباشند یا شرایط خاصی دارد؟ ممنون میشم از پاسخگویی اساتید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اصولا بله مجاز به تردد هستند مگر در صورتمجلس تفکیکی خلاف آن ذکر شده باشد