مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

سلام امروز با من تماس گرفته شد و گفتند که به خاطر تراکنش های بالا با خطم برنده ایرپاد به ارزش 10 میلیون تومان شدم و از من آدرس گرفتند و گفتند که فقط باید هزینه پست که 350 هزار تومن هست رو هنگام دریافت بسته پرداخت کنم.
میخواستم بدونم که آیا میتونن با آدرس من کاری انجام بدن یا نه و اگه که ارسال کردند من باید چیکار کنم ؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

کلاهبردار یه پرداخت نکنید ، بگو جایزه من برای خودتان