مشاوره حقوقی رایگان - مواد مخدر

سلام من با ماشین شخصی مسافر به شهرهای مختلف میبرم و بیشتر مواقع با تاکسی‌های اون شهر هماهنگ میکنم که مسافرها رو به مقصد دوم( شهر بعدی) برسونن چند ماه پیش چندتا مسافر افغانی مجاز داشتم که بردم و تحویل تاکسی اون شهر دادم اون تاکسی وقتی مسافرها رو می‌برده پاسگاه میگیره و میبینن مواد مخدر همراهشون دارن و توی دادگاه مسافرها گفتن مواد رو اون تاکسی بهشون دادن .الان بعد از چند ماه من رو به عنوان مطلع خواستن .بنظر شما باید چی بگم؟؟

پاسخ ها :

حمل مواد مخدر توسط مسافر حمل مواد مخدر اخذ توضیح به عنوان مطلع احضار مطلع مواد مخدر مطلع