مشاوره حقوقی رایگان - قانون رسیدگی به تخلفات اداری کارکنان دولت

با سلام و احترام بر اساس قوانین جاری کشور و قانون رسیدگی به تخلفات اداری آیا هیات های رسیدگی به تخلفات اداری میتوانند به محکومیت های کیفری کارمندان( توهین جزای نقدی) که ریشه خانوادگی داشته باشد و خارج از زمان و مکان اداره به وقوع پیوسته باشد و یک بار هم در دادگاه رسیدگی شده باشد و همچنین خارج از وظایف شغلی و اداری باشد و در حریم و خانه کارمند اتفاق افتاد باشد رسیدگی کنند و مجازات اداری صادر کنند؟ ایا هیات های تخلفات اداری صلاحیت رسیدگی به این مورد را دارند یا نه؟ با تشکر

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
خیررسیدگی به این موارد در صلاحیت ذاتی دادگستری است.