مشاوره حقوقی رایگان - عدم فک پلاک توسط خریدار

سلام ،من سال 90 یه خودرو با قولنامه دستی به فردی فروختم و اونم به فرد دیگری و همینطور چند دست خرید و فروش شده ،در حال حاضر فروشنده آخری با خریدار به مشکل خوردن و هنوز فک پلاک نکردن ،خریدار شکایت کرده و دادگاه حکم صادر کرده که من سند را انتقال بدم به خریدار آخری ،و من یه وکالت طام به خریدار آخری دادم ،و مراجعه کردن ولی بدلیل اینکه سند و برگ سبز دست فروشنده آخری هست و حاضر نشده بیاد دادگاه و دست رس هم نیست ،هیچ اقدامی صورت نگرفته ،
آیا من میتونم درخواست توقیف خودرو بدم و آیا بدون سند و برگ سبز امکان انتقال سند و فک پلاک وجود داره ؟

پاسخ ها :

ميثم  رحيم نژاد بالاگفشه

ميثم رحيم نژاد بالاگفشه :

با سلام
می توانید علیه خریدار دادخواست الزام به فک پلاک خودروی موضوع معامله بدهید لکن برای انجام این امر و اجرایی شدن آن نیاز به حاضر بودن خودروی مد نظر است .

زهرا  نادري

سرکار خانم زهرا نادري :

با سلام با حکم دادگاه به دفترخانه مراجعه تا تنظیم سند انجام گردد