مشاوره حقوقی رایگان - اعسار به انضمام تاخیر تادیه

با سلام در پرونده ای طرف مقابل بنده پس از اعتراض به تجدید نظر محکوم به پرداخت 134 میلیون به همراه 8 میلیون هزینه کارشناسی به بنده شده و دادگاه نیز بابت تاخیر و تادیه از من در خواست کرده که از طرف دفتر خدمات دادخواست تاخیر تادیه به دلیل گذشت 2 سال از زمان طرح شکایت انجام بدم و مطالبات رو به نرخ روز بگیرم (پرونده در اجرای احکام میباشد و تمامی مواد ماده 2 و ممنوع الخروجی طرف مقابل به همراه توقیف اسناد به نام او صورت گرفته)
با توجه به توضیحات فوق طرف مقابل بنده در خواست اعسار بابت 134 میلیون از طریق محکوم به کرده است
و ایشان شاغل در پتروشیمی و اکنون نیز در کشور عراق مشغول به فعالیت و درامد ایشان به دلار میباشد
ایضا دارای 4 پلاک فعال و 2 خودرو به نام میباشد
و سال 1401 نیز بابت مبلغ 8400 میلیارد تومان(هشت میلیارد و چهارصد میلیون تومان )بابت بدهی محکوم شده است
با توجه به توضیحاتی که ارائه کردم
اصولا به دلیل گردش حساب (بالاخره 8400 میلیارد بدهی) سبب خرید مال یا اموالی شده و همچنین 4 پلاک فعال و 2 خودرویی که به نام ایشان میباشد به همراه اقرار خود نسبت به کار در کشور عراق در صنعت نفت و گاز و درامد دلاری ایشان
ایا اعسار ایشان پذیرفته میشود؟ ایشان اکنون تمامی حساب های خود را خالی کرده و دو شاهد نیز ضمیمه دادخواست خود کرده که یکی از دو شاهد ایشان مدعی است از ایشان طلب مطالبه دارد و به نوعی همزمان هم شاهد ایشان هم شاکی ایشان در پرونده دیگری هم به عنوان دوست ایشان معرفی شده است
از وکلای محترم تقاضا دارم اینجانب را راهنمایی کنند
و همچنین تعرفه وکالت برای تاخیر تادیه به چه میزان میباشد در صورت استخدام وکیل؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در دادگاه اعسار لایحه دقیق تنطیم و ارائه نمایید
و ممکن است اعسار ایشان نشود

از بابت تاخیر تادیه ، شما باید دادخواست خسارت تاخیر تادیه را مطرح نمایید
و

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حق الوکاله وکیل توافقی است بستگی به مدرک و میزان تحصیلات وکیل مربوطه دارد و رویه ایشان

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر
شما باید ثابت کنید چند تا خانه دارد و ملک و املاک دارید و در پترو شیمی کار می کند