مشاوره حقوقی رایگان - جریمه کارفرما

سلام. کارگر روز مزد بدون بیمه براثر حوادث غیر عمدی کار دچار شکستگی دست ونقض عضوشد که شکایت کرد در تامین اجتماعی فرم پر کرد ودردادگاه با دادن پول رضایت گرفتیم.آیا تامین اجتماعی برای دادن مستمری واز کار افتادگی کارگر صاحب کار راجریمه وخسارت دریافت می کند وبه کارگر می دهد.تشکر

پاسخ ها :

دریافت مستمری از کار افتادگی حین خدمت دریافت مستمری مستمری از کار افتادگی جریمه کارفرما از کار افتادگی خسارت جریمه مستمری