مشاوره حقوقی رایگان - اجیر کردن شخص ناشناس

دونفر ناشناس داخل حیاط منزلم مورد ضرب و جرح قرار داده و فرار کردند من با برگه 110 و پزشکی قانونی شاکی شدم روز دادگاهی برام اعلام شده هنوز نرفتم. ایا از من سوال میشود که به کسی مشکوکم؟ ایا با حساسیت دنبال دوربین همسایه ها خواهند رفت؟ چون به شخص من فیلم ندادن.
خودم به یک نفر 90 درصد مشکوکم
لطفا راهنمایی کنید که چطوری پیگیری کنم تا نتیجه بگیرم

پاسخ ها :

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام بله سوالات لازم از شما پرسیده میشود درمورد دوربین تقاضای بازبینی دوربین همسایگان را بنمایید در صورت موافقت بررسی خواهد شد

ميثم  رحيم نژاد بالاگفشه

ميثم رحيم نژاد بالاگفشه :

با سلام
اینکه به چه شخص یا اشخاصی مشکوک هستید را به مرجع رسیدگی کننده اعلام دارید .
از طریق درخواست بازبینی فیلم دوربين های مداربسته در سرتاسر کوچه یا خیابان و اینکه شماره تماس شخص مشکوک موضوع دستور نقطه زنی ( bts) قرار گیرد می توانید ادعاي خود را ثابت نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
درخواست بررسی فیلم دوربین را نمایند