مشاوره حقوقی رایگان - خیانت

سلام وقت بخیر
من در گوشی همسرم مکالمه اون باخانومی که ایشون رو زندگیم و... خطاب داده وخونه رو خالی کرده وایشون رو ب پیش خودش فراخوانده پیداکردم این پیام ها روی خط بوده واسکرین شات هم ازمکالمه گرفتم وحتی مکالمه تصویری درروبیکاشون و... هم اسکرین شات دارم
اماهرچی میگم همسرم میگه ذهنیت توخرابه واونجور ک فکرمیکنی نیست و.... الانم اومدم خونه پدرم ،اگر شکایت کنم با این مدارک به جایی میرسم

پاسخ ها :

ميثم  رحيم نژاد بالاگفشه

ميثم رحيم نژاد بالاگفشه :

با سلام
بله . تحت عنوان‌ رابطه نامشروع می توانید از ایشان و آن خانم شکایت کنید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
امکان اقامه شکوائیه رابطه نامشروع وجود خواهد داشت
و