مشاوره حقوقی رایگان - امکان خالی کردن حساب با داشتن کد ملی و تلفن همراه دیگران هست؟

سلام. پیامی با این عنوان که:« سلام، این ابلاغیه برای شماست و یه لینک» دریافت کردم
متاسفانه روی لینک کلیک کردم و از من کد ملی و تلفن همراه خواسته شد. بعد از وارد کردن اطلاعات پیام داد که اطلاعات تایید شده و ابلاغیه ام رو از نرم افزار یا سایت عدالت همراه بگیرم.
یه لینک برای دانلود نرم افزار بود اما نزدم و دانلودی انجام نشد. بعد متوجه شدم مثل این که این قبیل پیام ها برای کلاهبرداری هست.
با توجه به این که این بدافزار رو نصب نکردم و فقط کدملیم وار شده، در حال حاضر چه اقدامی باید انجام بدم؟ صرفا با داشتن کد ملی و شماره همراهم امکان سواستفاده و تخلیه حساب های بانکیم هست؟؟

پاسخ ها :

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

کلاهبرداری است.
فعلا اقدامی نمیتوانید انجام دهید چون جرمی اتفاق نیوفتاده.

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام امکان سواستفاده در ارتکاب جرایم وجود دارد ولی دسترسی به حساب به تنهایی با کدملی خیر