مشاوره حقوقی رایگان - تعویض اتاق پراید غیر قانونی‌

سلام من یه پراید تصادفی چند سال پیش خریدم. اتاقش باید تعویض میشد. رفتم اتاق خریدم فاکتور خریدش هم دارم شماره شاسی نداشت، شماره شاسی اتاق قبلی رو صافکار نصب کرد روی اتاق جدید. چند ساله زیرپای خودمه. الان میخام بفروشمش چیکار کنم تا قانونی ثبت بشه ؟ جریمه میشم! لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.به مراکز تعویض پلاک مراجعه کنید تا شما را راهنمایی کنند.