مشاوره حقوقی رایگان - تعویض اتاق غیر قانونی

من ماشین نیسان مدل 88 خریداری کردم و در زمان وکالت برای تعویض پلاک اقدام کردم که بعد از کارشناسی متوجه تعویض اتاق شدند و ارجاع دادن به اداره آگاهی برای کارشناسی بیشتر آگاهی هم صحت این موضوع را اعلام کردند و به راهنمایی و رانندگی ارجاع دادند که کارشناسی راهنمایی رانندگی هم این موضوع را تایید کردن حکم تخلف رسیدگی به جرایم هم صاحب ماشین رو محکوم به یک هشم مال کردن. با داشتن همه این مدارک من قصد شکایت و فسخ رو دارم چون صاحب ماشین اصلا زیر بار نمیره ماشین هم از صفر دست خودش بوده الان از وکالت من هم گذشته آیا میتونم به حقم برسم با شکایت فسخ لطفا بیشتر توضیح بفرمایید ممنون از راهنمایی شما

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بر شما می توانید همین دلیل نمایید و بعد از آن دادخواست مناسب ثبت کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بستگی به مفاد قرارداد داردبرای فسخ در صورت داشتن حق فسخ باید فورا اقدام کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید با ارسال اظهارنامه فسخ قرارداد را اعلام کنید و سپس دادخواست تنفیذ فسخ قرارداد و استرداد ثمن بدهید.
اگر خسارتی به شما وارد شده باشد خسارت خود را نیز می توانید مطالبه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
شما باید ابتدا یک اظهارنامه مبنی بر اعلام فسخ قرارداد بیع خودرو به
علت خیار تدلیس برای فروشنده ارسال نمایید

و سپس باید دادخواست تنفیذ اعلام فسخ بیع به علت خیار عیب و تدلیس و غبن و استرداد ثمن معامله طبق قیمت روز به طرفیت فروشنده اقامه نمایید
و باید به نامه اداره آگاهی و راهنمایی و رانندگی استناد نمایید
و نتیجه خواهید گرفت